onsdag 15 juli 2009

[ANNA] Utflykt!

Idag har vi varit lediga och tillbringat dagen på vägarna! Vi packade kylväskan med pastasallad och diverse gott och styrde mot Blåvik. Där målar min pappa just nu en sommarstuga, om man nu kan kalla det en stuga. I min värld var det en lyxkåk med sjukt fin utsikt. GÄSTSTUGAN var på 60 kvadrat med eget kök och badrum med dusch. Allt är helt nybyggt, en terass längs hela sjöutsikten med TRE altandörrar, förutom det stora skjutfönstret. Ägarens permanentboende är ett arkitektritat hus på blygsamma 300kvm, av någon anledning kallat Kungliga Tennishallen. Verkligen jag kan glädjas åt andra. Efter en härlig lunch till den storslagna utsikten, dock med ett otäckt väder som hotade, styrde vi hemåt. Vi hade tänkt bad men vädret tyckte annat. Istället ringde vi Tobbe Öhrn och hans dam Ditte och svängde förbi Mjölby. En billig(inga Lkpgpriser där inte) fika på fina café Gusto med fin utsikt. Linus hittade nåt nytt, en daimbiskvi, man ska aldrig underskatta Mjölby. Vi fikade med vårat trevliga sällskap och gick sedan en lite tur på stan. Jag har alltid gillat Mjölby, tycker att det är riktigt fint där! När vi kom hem styrde jag bestämde steg ner på stan, jag hade nämligen spanat in en väska. Jag passade även på att prova tröjan Ditte hade på sig idag, men kunde inte bestämma mig för om jag ville ha blå eller grön så jag får lura på det.
Tobbe och Ditte hör av er efter er lilla resa så blir det käk i storstan!

Klicka på bilderna så ser ni bättre, då kan ni bla skymta muraren Stig, en rolig karl som farsan hade sällskap av.

5 kommentarer:

Öhrn sa...

Det kommer vi göra! Fasen vad trevligt.

Hanna sa...

Utflykter är det bästa... Vi road trippa gränna/visingsö idag! Tänkte att Olle 2 månader skulle få uppleva lite av östgötland så vi tog turist vägen via omberg! Kolla vår blogg! (snart)

Johanna sa...

Det där var verkligen en riktigt tjusig väska! Var hitta du den?

BTW kan vi ockupera huset? Snälla Anna, kan vi inte det?

Anna sa...

Johanna: Shit klart vi ska ta huset ifrån dom! Rika as! Tänk dig standarden av din nya lägenhet i badrum, precis så såg det ut. Värst av allt var att dom hade smak, flera sån små "nockfönster" tänk danskt stil.

African Sunrise sa...

Vad fin i håret Ditte var! Snyggt som bara den!