måndag 6 juli 2009

[ANNA] Och regnet det bara öser ner....

Idag har det nog regnet i princip utan uppehåll men det gör inte så mycket. Både Linus och jag har varit lediga. Så vi har storstädat, lagat pastasallad till lunch(recept från mitt jobb, absolut godkänt!). Jag och Johanna gick en sväng på stan, Monki har sjukt mycket rea, finns allt lite fynd. Sedan mötte vi upp med Frida, som för övrigt fick ett helt absurt sms igår kväll. Apropå det är det någon som vet vem som gjort "Kalla mig inte hora" den "wailiga" verisionen? Man blir på så bra humör av den. Vi fikade lite på Waynes. På vägen hem insåg jag att jag glömt att posta ett brev innan brevlådan töms. Snälla vänner som jag har erbjöd dom sig att göra det åt mig på Kungsgatan. Som ni ser nedan så gillar vi att äta ofta. Två lagade mål mat om dagen, frukt är naturens godis och läsk får man på lördagar. Utan principer så blir det dåligheter! Och visst har jag en mysig man som alltid tänder ljus när det är lite mörkt eller grått ute.

Idag har jag sportat randig klänning från Bik Bok och mina röda gummistövlar, det är fortfarande lika kul att gå rakt igenom vattenpölar!

3 kommentarer:

frida sa...

och vi kom ihåg att posta brevet också! fan vad bra vi är. kram!

Anette sa...

Kan tänka mig att du var riktigt snygg med fina marina färger! Ja att gå i pölar med gummistövlar är super :) Synd bara att jag inte får på mig mina för tillfället. Hoppas verkligen att fötterna återtar sin gamla strl så jag kan använda mina stövlar igen!!!

Instämmer, mys med make som tänder ljus :)

Malin sa...

det var väl Kaah?