torsdag 20 november 2014

torsda

 Asså vi måste prata om vädret, vädret och ljuset. Man går ju runt i nåt slags vacuum, det blir ju ALDRIG ljust. Det är mörkt när man vaknar, blir en kvarts grad ljusare sen börjar det skymma sen blir det mörkt sen blir det nattsvart. Igen o igen o igen. Lustigt att folk tappar livsgnistan så här års man får ju fan ha pannlampa på sig! Grynet kröp upp i Skorpans säng imorse och satt och pekade på djuren på jordgloben och snurrade den länge.


 Sen tog vi oss i kragen iallafall, klädde på oss, vissa piffa lite mer...sen gick vi till lekparken. Grynet gjorde det hon gör alltsom oftast sen hon lärde sig gå, bär runt på saker. Man riktigt ser hur meningsfullt det känns därinne i den lilla 80cm korta minimänniskan. Måste bära, den här..vad är det aja jag måste bära och gå runt. Det SER viktigt ut.

 Sen anslöt kusinen och min syster styrde mot jobbet. Tannefors familjedaghem spexade och lekte cirkus..


 för att gå hem och äta pannkakor tills magarna stod i alla hörn och sen busa skiten ur varandra ända tills Markus hämtade Vilma vid 17-tiden.


Jag cyklade in till stan och Cicci för en klippning. Ingen kommer ihåg en fegis. Nä just det. Vart så idag igen. Jag klippte 6 centimeter till och ser numera ut att sitta i panelen på Babel eller Kobra. 


Så äntligen kan jag avslöja Skorpans projekt på frisörsalongen! Skorpan blev tillfrågad att ställa ut sina teckningar på salongen, så nu fyller hennes verk salongens alla väggar! Mäktigt Skorpan! Har ni vägarna förbi Hårteknikerna på Göran Dyks gata så stoppa in huvudet. Det finns lite allt möjligt några första streckgubbar till tuffa djungeldjur och läskiga monster.

Inga kommentarer: