lördag 15 november 2014

lörda

 Frukost / Lunch

Jag pratade med Linus på rasten, Skorpan bad att få prata med mig. Jag frågade vad hon ville, inget särskilt jag vill bara prata lite med dig. Pang i hjärtat bara! fick svälja en extra gång för att få bort klumpen som satte sig i halsen. Mina jobbhelger (särskilt denna) är inte nådiga. Åkte vi lunchtid igår, gick upp innan dom vaknat, kom hem strax innan 17:30 (barnen lägger sig vid 19) imorn brassar jag på med ett 12-22:15. Jag förstår att hon bara ville prata lite, ja jag vet att det "bara" är jag som förälder som lägger dåligt samvete på mig själv för att jag är borta mycket i ett par dagar. Linus är ju hemma liksom, men känns det gör det.

Familjens illustratör har fått tuschpennornas Royce Rolls. Berol. Nu pratar vi tuschpennor hörni! Hallå fyra nyanser av brunt, amen på riktigt haha. Åh riktig hudfärg utbrast Skorpan om den laxrosa nyansen. Vi har tittat på dom länge och 170:- tuschpennor är ju rätt saftigt men sååå värt det, nu hade vi ett presentkort och då slog vi till. 

Syskonen har lekt så mycket tillsammans idag, jag menar Grynet kan ju inte prata men ändå så går det. Busa och toka behöver man inte prata så mycket för. Skorpan har suttit och "läst" pixiböcker för henne också.
hej vi är haj och pepparkaksprinsessälva!

dom är så fina mot varandra och oj vad mycket kul dom har!



3 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Åh va mysiga de är!

erika sa...

Åh! Det här gör ju tankar på syskon till Tuva i framtiden helt klart lättare :)

Anna sa...

Hihi eller hur:)