fredag 7 november 2014

freda

 Nytt i barngarderoben, Skorpan fick rädisor (asså hade den funnits i vuxenstorlek hade jag velat ha den!) och fromma lamm till Grynet, gillar färgkombon gult&lila.

 utebus, sista bilden hojtade Skorpan skicka den här till Frida hon måste se när jag kastar!! så jajemän den blev dagens mms.


 Linus har fredagsfeeling i det sköna vädret. Grynet njae, ganska..hostig o snorig som tusan.


 Hittade det här spelet på stan, Skorpan tyckte det var jättekul. Vi spelade flera gånger. Smart kombination av att tänka logiskt och hålla två valmöjligheter i huvudet samtidigt. Det står att spelet är från 7-9 år, inte för höga förväntningar på en sjuåring förr i tiden hörni;) När jag hittade spelet gjorde jag även ett annat fynd som Skorpan blev så otroligt glad för. Stay tuned så kommer bilder senare:)

Jag gillar näsan, den har gått från två prickar till en nymodernistisk variant.

 Same same, different day. Värdigheten som småbarnsförälder, ligga på knä efter varje måltid och torka, en halv mugg vatten, spagetti på stolsben. Om 1,5 år har vi en treåring och en sexåring, det gör  inte så mycket...

Värma sig i ruggvädret framför Downton Abbey, livets goda:) Vi är eniga om här hemma att röd "tomteglögg" får vänta till tidigast första advent, den här däremot den testar vi ikväll!

2 kommentarer:

Fru E sa...

Go'kväll Frun!
Var hitta ni spelet har letat efter ett sådant till Olle....
Ni kan få låna hem Eira om ni vill?, hon fullkomligt älska när Grynet käka hos oss ;)

Anna sa...

Alltså Grynet är helt bananas i hundar, fullkomligt älskar dom. Hon sover med en mjukishund på var sida om sig:) Hon skulle nog mest sitta o känna på Eira från morgon till kväll haha. Spelet är dessvärre secondhandfyndat MEN jag såg ett på Tradera för inte så länge sen så håll utkik där och jag ska hålla ögonen öppna åt dig mä!