onsdag 5 november 2014

onsda

Hela familjen sov till 08:30 (vansinne så skönt!), alla var visst lika trötta. Jag var helt dödad efter mitt jobbstrek sen förra torsdan. Men hela dan blir ju knas när man som småbarnsfamilj precis ätit frukost när klockan är 10. Det är så skönt att bara jag är ledig så har vi inte en tid i världen att passa, längtar inte efter jobb får både mej&Linus och förskola var o varannan dag för barnen. Det här är skönt!


 Verkligen en riktig novemberdag idag, grått, regnigt och kallt, blä! Tur att den här glammiga lunchen satte guldkant;)

 Skorpan "håret" Forsberg festar på muffins med chokladbitar i, självklart dissekeras chokladen först.


 Pyssel när Grynet sov och Linus spelade squash med Viktor, först playdoh sen pärlor.

 Sen knåpade vi ihop en handlingslista. Skorpan har stenkoll på vad som behövs och hojtar till mig som sitter vid köksbordet vad jag ska skriva. Notera Skorpan, värsta ruggiga dagen, världens varmblodigaste unge. Hon trivs bäst om hon får gå runt i bara trosor hela dagen.

Jag blev så tokigt glad när jag idag snubblade över den här dynan i ett av mina favorittyger (det är väl ett gammalt 70-tal IKEA-tyg va?) Jag betalade en tjuga och Grynet ska få den till en liten stol på sitt rum. 

1 kommentar:

Anette sa...

Tog också sovmorgon idag och känner igen problemet med att frukosten var klar typ 10,30. Hur ska vi hinna med lunch och middag innan gympan och sen tidigt i säng eftersom det är öppning imorrn?! :)
Tror jag också var helt slut efter dessa sex dagars jobb - skönt att få sova ut lite!
Ses imorrn/Kram