måndag 10 november 2014

Linus och barnens månda

Makalöst kul att gå, det helt klart det nya svarta om du frågar Grynet! Här kan man va där kan man va och det är ju ljusår smidigare att ta med sig saker numera än när man kryper. Jag ska faktiskt erkänna att nu när hon börjar gå så känner jag ett sting av åh stoppa tiden en stund, du är så liten stapplig och toksöt. Linus och jag satt och drack kaffe efter kvällsmaten (Linus hade kokat kalops halva eftermiddagen ,galet gott!) Skorpan tittade på barnprogram. Grynet stapplade runt och grejade, titt som tätt hörde man dom små trubbiga hovarna ,så kom hon ut i köket tog två varv runt oss och köksbordet samtidigt som hon skrattade och skrek av förtjusning om vartannat och så försvann hon igen.

Grynet jag ser ut som en gråtande barn tavla Forsberg.




Det sista Skorpan sa innan hon somnade igårkväll var kan inte Vilma komma hit och leka imorn. Så så fick det bli. Vilma stannade över dagen på Linus Forsbergs familjedaghem i Tannefors.

en mor med färgsprakande strumpbyxor kommer hem från jobbet i bakgrunden. 




Kvällsstund. Grynet jag fruktar inget Forsberg hoppade runt i soffan med snuttefilten över huvudet.

4 kommentarer:

erika sa...

Så härliga bilder, den sista är ju fantastiskt rolig (& hjärtat i halsgropen!) :)

Hej förresten, längesen jag hann skriva en kommentar, men jag tittar in ofta :) hoppas ni mår bra!! Kram från oss!

Anna sa...

Tack snälla Erika:) o jag läser din, som du booorde uppdatera;) Hoppas du och fina Tuva mår toppen!
massor kram!

erika sa...

Jag borde det, I know! Men svårt att få en stund i fred, har jag inte Tuva i famnen så är hon i sjalen, haha! Himla närhetsjunkie till unge ;) Men du får tjuvkika på instagram via Linus annars :)

Anna sa...

I will and I do:)