torsdag 11 juli 2013

[ANNA] torsda vid sjön

När vi kom hem från Charken igårkväll såg vi den HÄRA, mycket sevärd! Precis som den HÄRA som vi såg häromveckan. Åtta timmars ljuvlig ostörd sömn senare vaknade vi vid 08. Vi åt en riktig brakfrukost, jordgubbar och vaniljyoghurt, gigantiska ägg med två gulor i som Linus direkt från bonden på väg hem från jobbet häromdagen. Eftersom Linus inte började jobba förrän sent idag så gjorde vi pastasallad och packade badväskan. Vi slappade hela dagen vid sjön, läste tidningar, slösurfade på mobilen, kastade frisbee och sån waboba-boll som studsar på vattenytan(hittade den vi köpte till en Greklandsresa för en massa år sen, skitkul ju!). Tänk vilken lyx att bara ta det sådär lugnt, ingen som ska i vattnet så fort man ätit upp maten, njuta av en tidning eller bara total tysthet;). Jag badade massor, älskar att få känna känslan av tyngdlöshet så här sista veckorna på graviditeten.



 min stora stråhatt är en riktig sommarfavvo när man behöver skugga som jag med min delikata hy;) så härligt   med det fina skuggmönstret som hålen bildar.

 men lyxigast av allt är ju att bara få lägga all uppmärksamhet på varandra, bara vi två.

Självklart börjar det suga i Skorpan-tarmen så här efter två dagar. Linus föräldrar har givit oss telefon/sms-updates. Barnet ifråga har vi hört i bakgrunden och hon har deklarerat att hon inte har tid att prata med någon av sina föräldrar haha. Det är väldigt fint att få sakna varandra, även om saknaden sällan är ömsesidig från Sparvens sida;) Imorn hämtar vi hem vår guldklimp!

Inga kommentarer: