tisdag 16 juli 2013

[ANNA] tisda

 Vad som följde med hem från Vadstena. Särken är jättegammal men i kanonskick, den får bebisen ha nästa sommar!

 Skorpans konstverk när jag packade badväskan imorse, senaste detaljen är hår på hela huvudet:). Vi intog Tinnis med Malin och Ingrid, barnen fick plaska av sig ordentligt! 

 Eftermiddagen ägnades åt att hämta upp paket och förbereda kvällsmat tills Linus kom hem från jobbet. Skorpan intog köket och Per Moberg got shit på Skorpan säger jag bara. Naken panerade hon fisk med sån inlevelse att hon var tvungen att duscha efteråt. Hon hade nämligen ägg och mjöl på halva ryggen (!?) för att inte tala om framsidan. Det och en totalsanering av köket var det ju värt för hon redde ut det helt själv. Stenkoll på vilken ordning det skulle doppas i mjöl-ägg-ströbröd. När jag insåg att hon fixade det utan assistans så diskade jag under tiden. 

 Sen hjälptes jag och Skorpan åt att bädda vaggan som Linus skruvat ihop, känns ju vansinnigt länge sen Skorpan låg i den!

I ett av paketen, ett mammalinne och en mammatisha. Lite onödigt med så här knappa 3 veckor kvar men det var skitbillig rea och varmt är det! Dom här två är i sånt där skitmjukt, svalt melerat tyg.

Linus har tre arbetspass kvar, sen får vi äntligen sällskap (avlastning, ska jag inte sticka under stol med) här hemma! Skorpan är dock väldigt förstående och jag märker på henne att hon ser att det börjar bli riktigt tungt för hennes mamma. Hon plockar upp allt som ramlar ner på golvet, i trappen upp hemma efter mataffären idag sa hon att hon kunde bära det hon orkade- så hon fick ett paket och min handväska. I Tinnis i förmiddags när jag hjälpt henne upp på gungan och givit henne lite fart sa hon att jag kunde sätta mig och vila lite så kunde hon gunga själv. Hjälpsam och förståndig så hennes mamma blir alldeles gråtmild. Imorn stånkar vi oss igenom ännu en dag, jag och min vapendragare, Skorpan. Tusan att det blir bad imorn förmidda med. 

Nu ska vi spana in ett filmtips

Inga kommentarer: