tisdag 12 juni 2012

[ANNA] tisda

Jag har aldrig varit trött förut, inte BC [before child]. Alltså jag trodde säkert att jag var trött många gånger tidigare, nu vet jag att jag eventuellt var lite aningens sömnig då. När jag kom hem från 4 nätter i Hultsfredstält sista gången, 2005 (var det va?), då trodde jag att jag var det tröttaste man nånsin kunde bli. FEL. Att vara riktigt aptrött är när det susar i öronen (så där som det gör innan man svimmar), ansiktet är svullet, en huvudvärk man inte kan ta tabletter mot och man mår illa. Man dagdrömmer om att lägga huvudet på kudden och bara sluta ögonen och...ensam i ett luftigt sovrum med sommarregn mot rutan i en mjuk säng med rena lakan. Sova sova tills man vaknar av sig själv..I natt sov vi till 04 sen drog hostan igång (stackars lilla Skorpan får en jävlig natthosta varje gång hon blir förkyld). Jag halvslumrade lite till och från till strax innan halv sex då var det bara att masa sig upp och klä på sig. Öppning på jobbet idag.

Det bäst och värsta är att jag vet att man dör inte av den här tröttheten, jag vet att det kan gå mycket längre än så här med bara ett fåtal timmar per natt. Det har gjort det förut. På morgonen tror man inte att man ska palla till kvällen, men det gör man och så går det ännu en dag innan man vet ordet av. Det man dock inte vill stöta på är en sån dära Förälder Duktigsson. Då heter det miiina barn har sovit heeeela nätter sen dag 1 vi kom hem från BB. Skitkul gratulerar, du vill förmodligen höra att det nog är din förtjänst och du är nog liiite bättre på att vara förälder..Hmm när jag tänker efter, borde sluta peta på Skorpan med en pinne var 5:e minut hela natten..kan det var det kanske..?

Nä jag är inte bitter, jag är trött som fan. Jo ja nä jag är nog lite bitter just ikväll..

 Hur fina är inte blommorna då? Fick dom idag av min kollega som jobbar på Frukt & Grönt, Malin, för att hon tycker att jag är snäll och jag har hjälpt henne lite..Jag blev lipigt glad för uppskattningen. Dom passade fint i det mitt nuttigputtiga kök. En annan fin sak var när jag satte mig i bilen imorse starx efter 06 och slår på bilstereon alldeles precis till en helt underbar tolkning av en otroligt bra låt. Massive Attacks Teardrop, José Gonzáles covervariant. Tokigt bra!

 en annan väldigt fin sak idag var detta, mer om det sen!

Nä nu ska vi se ett avsnitt Dexter sen släcka! Hua avsnittet verkar dock döläskigt:/  Säsong 6 avsnittet med hästarna med läbbiga ryttare för er det säger något..


2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh gud, jag vet hur det känns! Idag har jag till och med varit nära att kräkas av trötthet några gånger. Vi har inte ett sovbarn, men tack och lov älskar man henne och överlever ändå.

(Att man sen inte borde planera bröllop, jobb heltid och ta hand om huset under såna här perioder är ju en annan sak...)
Kim

anna sa...

Amen till det Kim! Det borde ge en hint om exakt hur gränslöst man älskar dom:) men va risig man blir rent fysiskt, man kan ju trycka på huden i ansiktet och gropen stannar kvar haha. Nä av nån konstig anledning tycker man inte att man har röven full och drar gärna på sig lite mer;) Vi ska gästa ett bröllop i helgen det räcker:)