måndag 11 juni 2012

[ANNA] månda

Denna dagen startade innan den andra slutade typ, är inte det carpe diem så vetifan (eller valfritt förstoppat väggord i vitt). Strax innan kl 05 drog Skorpan igång en helt galen hostattack, Linus snubblade trött in till henne, Skorpan sitter vaken i sin säng och säger försiktigt det är lite hostigt pappa. Då vill man ju bara grina och krama henne tills hon blir sötmos. Linus bar in henne till oss, där låg vi i mörkret under täcket, Skorpan med näsan mot min och hostade då och då så jag blev alldeles blöt i ansiktet av snor och saliv. Be för mitt immunförsvar. För en sekund trodde jag att vi alla skulle somna om..åh ljuva sömn..i åtminstone 25 minuter innan klockan skulle ringa. Mamma är en tjockis mamma är en tjockis maaaamma är en tjockis!! Gastar Skorpan från ingenstans men gäll röst. Alltså det går ju inte att hålla sig för skratt hon är ju för himla rolig. Tack som fan liksom, skulle vilja påstå att du med att ganska trind och din mamma var faktiskt som tjockast runt 23-24 år om jag inte minns fel (förutom när jag var preggo-val-fet).

Om jag ska nämna några snabba som sätter fru Forsbergs humörhormoner i svallning, ja för er som inte känner mig jag KAN alltså bli skitsur. Känns otroligt va?
-sömnbrist
-telefonförsäljare
-såna försäljare på gatan på stan
-humorprogrammen i P3 typ Cirkus Kiev
-söliga människor

Just telefonförsäljare i kombo med en flerdagarssömnbrist tippa humöret i omklädningsrummet idag efter jobbet. Jag hade 8 missade samtal från nåt 0500-... nummer när jag slutade jobbet idag. Precis när jag bytt om klart ser jag hur mobilen ringer i väska. Samma nummer igen, jag hinner knappt svara så hör jag det är (valfritt tönt-namn kanske Christian) från Miljonlotteriet jag tänder till på två sekunder förbannade jävla telefonförsäljare minns inte ens vad jag hyvlade av honom med men det slutade med RING ALDRIG NÅGONSIN OM SÅN HÄR SKIT TILL MIN MOBIL IGEN! klick. Min kollega Lina som bytte om brevid skrattade: du har mens eller?? Du är ju med rödhårig Lina, mens är ju bara förnamnet;) På hemtelefonen har vi haft säkert 4 olika nummer som ringt typ 100 ggr när man kommer hem från jobbet, alla 4 numren är telefonförsäljning/telemarketing när jag kollar upp dom på Eniro. Måste kolla om vi har "Nix" fortfarande verkar som det löpt ut. Pallar inte med dom, ihärdigare än myggor för fan.


3 kommentarer:

Lina sa...

Hett temprament och ena jävlar i sängen ska vi va enligt nån statistik ;o)

anna sa...

Vi säger amen på det;)

marika sa...

hej anna,
jag googlade "telefonförsäljning" ach fann ditt inlägg...jag säger också amen! jag hata denna telesäljare, det är så hemskt nuförtiden. själv svarar jag inte när okända nummer ringer utan söka numret på webben, t. ex. på http://www.tellows.se/ och hoppas att jag finner det. låt dig inte stressas!