torsdag 21 juni 2012

[ANNA] status, på semester officiellt!

Tror tror barnet har knoppat in. Hon är feberfri men nja inte helt sig själv än. Jag har officiellt SEMESTER nu *trumvirvel*. Linus gör mig sällskap om två timmar när han går av sitt kvällspass. Planerna är inte storslagna men fina. Jag planerar att äta vaniljyoghurt med färska jordgubbar med hela familjen samlad varje dag till frukost. Sen ska jag bada oavsett hur kallt det är. Vara uppe skitsent typ såhär 00:30 (hell yeah) så jävla bandidos när man är småbarnsförälder. Ska bli skönt bara att vara ledig och trött till skillnad från att vara på jobbet med påsar under ögonen.

Dagens i-landsproblem, sms:ade och körde bil (jajemän bröt typ alla regler från körskolan*) råkade trycka i T9 på finska istället (det är numera tydligt varför man inte ska sms:a i trafiken, det blir skitfel) och var ap-upprörd över att mobilen skrev knäppord som käytte och jag fatta inte varför, sådär bråkade jag och mobilen hela eftermiddagen tills min man knäckte problemet (på två sekunder). Liiinus min mobil är trasig så låter det ett par gånger i veckan, är jag riktigt irriterad så kastar jag trotsigt mobilen ifrån mig också. Ja tekniken överskrider min monumentala intelligens ibland, observera att allt är trasigt som jag inte förstår mig på.

* fanns ju dom som bröt andra (fröken fröken men han gjorde också fel) nu pratar jag om von Sengångare i bilen framför mig hem som innan han skulle svänga stannade och stod typ still varje gång, alltså svänger man i 35km/h så kan man ju få däcksläpp...joråsåatteeh..

Nu ska jag föra över pengar till herr Henestål som lagt ut för midsommarmat. Imorn väntar klassiskt midsommarfirande samma gäng som vanligt fast några till. Hmm undra vilket firande i ordningen det är, 7:e, 8:e? Det blir i vart fall Skorpis 3:e (ja eller 4:e fast hennes första gång var hon typ en liten blastocyst bara som ingen visste om).

2 kommentarer:

Ken och Gittan sa...

Trevlig midsommar! Kram kram

banditgrrrl sa...

Hälsa alla glada midsommarfirare! Sen bokar vi en tapaskväll! Puss