torsdag 2 april 2015

torsda

Jag började inte förrän kl 10 idag så jag var väldigt strategisk och handlade innan jag började jobba, sen mina vänner sen drog påskhandlingen igång för dagen. Då vill man ju helst fly fältet om man inte jobbar på fältet vill säga;) När jag sen styrde hem efter arbetspasset fick jag hålla tungan rätt i munnen för att ta mig ut från Tornby kl 16:30, herregud vilket trafikkaos! Jag plockade upp Skorpan på vägen hem som tillbringat eftermiddagen hemma hos kusinen med bus&lek.

När jag och Skorpan kom hem lastade vi ur veckohandlingen och hela familjen hjälptes åt att plocka in i skåpen.

sen hittade vi purjolöken!

Jag såg hur Grynet stod och vände och vred på purjolöken i köket, som om hon försökte komma undefund med vad tusan det var. Sen kom hon på vart hon sett purjolök förut! Gud jag kunde inte sluta skratta. Det är ju självklart att purjolöken ska stå i purjohörnan hemma:)

Nähä ni jag har precis bokat in mig på en barnloppis senare i vår, kränga loss lite urväxt, kanske köpa nåt nytt. Vi får se! Nu ska jag fortsätta titta på på dokumentären om Electric Banana Band, en kär gammal favorit som Skorpan älskar. När vi ändå är inne på schysst barnmusik, den här asså. Senaste veckans storfavorit, jag säger bara spåret Orangutang! En hela massa duktiga artister och kvalar direkt in under svängig barnmusik som vuxnas öron inte blöder av. Dans från morgon till kväll här hemma. Grynet är som Skorpan var i den åldern, spelar man musik så sitter hon och diggar samtidigt som hon ritar eller leker. 

Inga kommentarer: