söndag 12 april 2015

sönda

 Idag har vi haft besök av familjen Henestål. Vi höll på att blåsa bort i lekparken och i ån när vi matade änderna. Tusan vad det stormade!



 Helt vindstilla (om än ett vinddrag från busande barn haha) och himla mysigt var det hemma där vi mumsade caesarsallad och fudge browniesarna Linus bakade häromdagen. Notera att Skorpans kalasbalonger och vimplar fortfarande hänger kvar, Algot missade ju Skorpans kalas pga av vattkoppor så vi ville att han skulle få lite kalas ändå. Vi vinkade hejdå då till Heneståls när både Grynet och Algot nästan stod upp och somnade. Lunchvila välbehövlig! Ses snart igen hörni och tack för filmtipset vi tar oss an det redan ikväll!

 Eftermiddagen gick åt till att pärla och leka Skorpans nya favoritlek, Ordleken, hon är grym på den. Man säger ett ord och så ska nästa person säga att nytt ord som börjar på förra ordets sista bokstav. Himla bra sätt att öva stavning och alfabet. Särskilt såna där svåringar som när ord slutar g,k ng osv. Vi är väldigt imponerade av hur mycket hon kan redan.

Dagens mamma, eller ska jag säga 70-talstapet;) Helt galen blus (tror det är typ min enda "blus" också så himla tant haha) känner mig som ett påskägg!

Inga kommentarer: