torsdag 23 april 2015

tisda onsda torsda

hjälpas åt ♥


trädgårdsfix

frisering, pottträning


Igår gick vi all-in på Leos Lekland till barnens förtjusning. Särskilt Skorpan, hon for runt i tre timmar nonstop, vilken härlig energi! Grynet ville kunna själv, hon klättrade hela vägen upp till dom zebrarandiga rutschkanorna som slutar i bollhav säkert sex gånger (fatta hur jobbigt för nån som är 84 cm lång) när hon kom upp blev hon väldigt besviken över att inte få åka ner själv (dödslängtan nån?). När hon blev lika besviken vid backen med däcken lät vi henne, efter nån minuts övervägande, åka själv. Lycka total!

På väg hem från jobbet idag, efter veckohandling och ett Plantagenärende smet jag in på Erikshjälpen. Ett handmålat uppläggningsfat signerat Stig Lindeberg för Rörstrand knep jag för 6 guldpengar. Åh känslan när man på håll ser ett förmodat guldkorn dyker på det vänder och jajemän bingo! När jag skulle gå in på Erikshjälpen så blev jag helt ofrivilligt vittne till att en bil backade på en annan med en rejäl duns. Givetvis var jag den enda som såg det och tantalutten som klantade gick ut och tittade, såg mig ( inte helt bekväm blick fick jag) sen klev hon in och satte sig i sin bil igen. Amenvafan så gör man ju INTE! Jag hade blivit så ledsen och arg om det var jag som kom ut och min bil som blivit påkörd. Så jag klev in till kassan och sa till personalen som tog reg-plåten på tantens bil och sen letade reda på bilägaren. Kände mig som värsta skvallraren men HALLÅ man måste ju göra rätt för sig va?!

Ni får två sevärdheter med er till kvällen DENNA dokumentär (ligger på SVT play just nu) och den HÄR filmen ( får fyra tummar upp av hela paret Forsberg)

2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Helt rätt gjort!!!!
Å vilket fynd!!!

Anna sa...

Tack:) i början på maj är vi lite lediga, kom på lunch då!!