tisdag 27 maj 2014

vardagsglammig tisdakväll


Det är tisdagkväll (konstpaus där jag tänker efter för det är så jävla pinsamt att outta vilken dag det är och så har man fel, hänt ett par..tre tusen gånger). Barnen har somnat. Diskmaskinen väntar på att tömmas, det finns en tvättkorg med ren tvätt och en matlåda med pannbiff, sås&potatis står på bänken och ska in i kylen. Det är en sån där kväll som man önskar att nån skulle blåsa in i 130 knyck på den stilla villagatan och ramma bilen rakt in genom ens köksvägg. Så händer det ju nåt. Oväntat. Jävligt bra att hyra och ha hemförsäkring och så, känns inte som denna typ av katastrof ens skulle bli så dyr eller jobbig. Ringer väl hyresvärlden och Östgöta Brandstodsbolag ( ah vet ju inte vart vi har vår hemförsäkring kom jag på , det vet Linus) ovärdast skulle vara ett barnen skulle vakna.

Kollegan befann sig mitt i husbudgivning idag. Budgivning hade dragit iväg och smärtgränsen var i sikte. Besvikelsen hade börjat övergå i nu jävlar ska den andra budgivaren få köpa det så dyrt det bara går. Nånstans där urartade det hela och vi kunde inte sluta skratta.

1 kommentar:

Lovisa sa...

Hahah, risky game det där med bugivningar. Jag har gjort samma sak och fått jävlar anamma för att den rika skitstöveln skulle få betala överpris! Mohaha. det funkade den gången. Hoppas det gjorde det för din kollega med!