måndag 12 maj 2014

HHHH?? va blir det jo 4H!

Amen hallå vem önskade regn idag igen?! Aja precis som igår regnade det som tusan när vi skulle åka och sen till en början, avtog som tur för att t om bli uppehåll sen. Dagens utflykt, 4H gård med familjen Eriksson.




Grynet fastnade inte på jättemånga bilder, hon somnade så gott i vagnen med trädsus och grymtande grisar i bakgrunden och sov i tre (!) timmar.


när det började kurra i magarna tände vi eld i eldstaden och grillade korv






vi fick låna en ponny och sköta oss själva (OMG vem fan vet hur en häst funkar?! vi redde ut det dock, funka lite som en skitstor hund;) Skorpan var lyrisk hon ville aldrig sluta rida, "för hästar är så mjuka varma och snälla.."



stövlarna ihop sådär barngulligt, kanelbulle och margaretaflätor, man får ju tandvärk så sött!


Toppendag, och inte bara en toppendag också Olles födelsedag!! Grattis femåringen!

Nu var det länge sen Skorpan var på förskolan, vi hinner liksom inte, hittar på så mycket annat om dagarna. Vi vill bara vara tillsammans hela familjen, ta vara på varenda timme av föräldraledigheten som Grynet ger. Känns skönt att en av oss kommer vara hemma drygt 1,5 år till. Den här tiden kommer aldrig igen, livet kommer vara jobb och förskolan/skola sen. Så nu njuter vi när jag har lediga dagar, det är fint!

2 kommentarer:

Fru E sa...

Men hallåååå eller? Ä Linus King med kameran eller??? Längtat efter nedsläpp i dropbox!!!!
Nu åter igen en fin dag tillsammans.... Lite regn har väl aldrig stoppat oss och kommer väl framförallt aldrig att göra det efter dessa två underbara dagarna!!!!!

Tack för två fin fina dagar familjen, vi ses på toppen nästa gång.....

Kram

anna sa...

Linus säger tacktack! Asså frågan är ju ska jag dra mä mig barnvagnen, nä fan Grynet får krypa upp då;) Tack för två awesome dagar!!