lördag 31 maj 2014

lördagsäventyr

Det är menshelg som jag och syrran kallar´t. Som i mens weekend, herrarnas helg. Papporna är lediga med barnen och jag&syrran jobbar (varannan helg). Papporna brukar hitta på diverse upptåg, så även denna helg.












mmm lyxsylt till pannkakorna framöver, punsch/blåbär hur vinnande är det? Punsch är ju så gott! (tant- Anna). Äpplesylt (märk väl inte mos) testar jag på min kollega Annicas inrådan. Linus vet att hans fru älskar körsbär och vinbär (båda flaskorna ligger på kylning)


Jag då? Jag klev in det där härliga tvåbarnskaoset strax efter 17 i eftermiddags. Linus hade fiskgratäng i ugnen, ett barn i badet och bebis på köksgolvet. Jag skulle bara tvätta händerna och sen ge mig in i det. Framför handfatet klev jag i en blöt pöl som jag inte såg; vad är det jag står i?! gastar jag till Linus på övervåningen. - kiss! amenjomantackar, välkommen. Det var väldigt länge sen Skorpan kissade på sig senaste, kan knappt minnas när jag tänker efter. Nära har det varit många gånger, säg den unge som har tid i leken att kissa förrän i allra sista sekund. Skorpan hade busat och skrattat med Grynet och glömt bort sig helt och snubblat på mållinjen. Jag gick upp till henne i badet - jag klev i ditt kiss sa jag till henne och skrattade. Skorpan tycket det var hysteriskt kul, sen blev hon helt allvarlig -mamma, torka upp det innan vi får gäster nästa gång! 

4 kommentarer:

Frida D sa...

Åh, den där loppisen alltså. Så. Jävla. Mycket. Grejer!

Och för övrigt står jag stolt för att jag gillar punschblåbären.

erika sa...

Nyfiken ju, vad är det för fantastisk loppis?! :)

anna sa...

Den ligger i Fornåsa och tyvärr, så inihelvete med skit, dyr skit:/ Din bebi kommer ju snart iiiih:)

Frida; fan vi tantsmakare måste hålla ihop:)!!

erika sa...

Åh, vad trist, såg ut som en guldgruva! Var på loppisrunda i helgen med en vän, men jag vet inte hur jag inte lyckas fynda. Hon däremot röjde loss :)
Fast jag kom hem med en superfin sockerlåda, yey!

Jaahaduuu! :) Max 17 veckor kvar, hjälp!