söndag 25 maj 2014

sönda

I morsdagspresent gav barnen mig den fina presenten att dom sov till 08, ja och presenter = lycklig mor. Vi packade badväskan och styrde mot Sturefors efter frukost.










 Pannkakspicknick till lunch, Grynet fick pannkaka utan sylt och var skitnöjd med att äta själv. Så himla skönt att hon äter "bitar" så man slipper tänka o greja så mycket för att ha med sig puréer. Hon har mindre tänder än vad Skorpan hade vi den här åldern (Skorpan fick alla sina på en gång, pang sa det) men några tänder till trots så tuggar hon på bra, sen sväljs mycket helt också men hon sätter sällan i halsen. Markus hade gjort kaffe innan dom for till badet, det blev dock inget kaffe för han kunde inte hitta det när dom skulle åka (?!) dom måste flytta till mindre snart...

 På vägen hem från badet stannade vi på Blomstertorget och inhandlade lite till pallkragarna. Trötta och hungriga av bad och trädgårdsarbete slevade vi i oss massor av Linus goda lasagne till middag. Vi skippade saltet så även Grynet kunde äta den. Om hon gillade den? Jo då en rejäl tallrik slank ner. Känns bättre än lasagnen på burk, det är ju bara gegga och all burkmat känns så smaklös allt smakar likadant, blä.

Vi fasar ut gröten mot macka, det gillar Grynet!


Två mycket bra filmtips från senaste tiden, DEN o DEN.


Inga kommentarer: