tisdag 7 oktober 2014

tisda kväll

Vi har precis bokat flygbiljetter till hela familjen, 11 månader kvar..det går fort eller hur? Vi längtar massor! Tre år senare är vi där igen, i paradiset, med en tvååring extra, då känner man hur mycket som händer på kort tid!

Vi behövde en förslagslåda till jobbet, så jag beställde en från Skorpan. Hon tog sig an uppgiften med stort engagemang! Det står faktiskt förslag, g:et fick inte riktigt plats och hamna lite ovanför men jag väljer att se det som en förslå-låda, som man kan förslå lite i;)


I skrivandets stund sms:ar jag med Johanna och spanar in årets Blossaglögg. Franska nyanser av vitt vin&lavandel, glögg nää va men det brukar ju inte årgångsglöggerna vara. Låter det gott? Ja men jag blir faktiskt nyfiken! Vi brukar ju köpa den varje år så det är ju tradition.

Linus var inte den enda som fick en "överraskningspresent" idag, Skorpan fick hämta ut ett paket på posten från sin bok-moster och blev väldigt glad för denna fina bok som vi redan läst två gånger, tokkul!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Misstänkte innan Bitte berättade vem som gjort den att det kunde vara ett av Skorpans verk. Jättefin, så duktig hon är!
/Ingegärd

Anonym sa...

Jag förstår att ni längtar till ert paradis! Vi gjorde en blixtvisit till vårt förra helgen. Lika härligt som tidigare. Nedräkningen går nog fort!/Ingegärd (igen)

Anna sa...

Vad kul:) Ja den blev ju en färgklick bland all annan information!

Blixtvisiter är inte att underskatta, underbart med vardagsflykt så här i höststormarna!
massor kram!