söndag 12 oktober 2014

sönda eftermidda, mysfika



Frida tittar glatt på armbandet Skorpan gjort till henne. Grynet sportar glad-katt-tröja.

stolen var ju tokkul!

Åååh dessa bullar, varma nybakade och alldeles ljuvliga! Viktors tröja, den mä är ju nåt alldeles extra. Jag älskar den, den är liksom extra allt + lite till. Man vill ju liksom bara ropa; apor bananer krut & vulkaner! (fast ananaser, lejon, gorillor & leoparder! då) Skorpan tyckte den var jättefin. Likt en casinoskylt i Las Vegas lös den upp i gråvädret. Fanns tydligen matchande byxor, jag säger go Viktor! du har själv sagt det; ingen kommer ihåg en fegis!


det var bokstavligen varmt som i en vedugn i caféet, kvinnorna höll på att storkna. Fridastackarn höggravid och jag i stickad tröja. Snart kommer deras bebis, bebispepp total!

det fanns ju massor kuliga fordon på uppfarten man fick låna, vi halade fram Skorpans ombyte så fick hon ge sig hän!








sen var Skorpan och Grynet lite småblöta och värmde sig under sina favoritfiltar som alltid följer med i bilen.

5 kommentarer:

Lovisa sa...

Härlig söndagsutflykt! Jag var själv inne på att åka till samma destination men vädret stoppade mig.

Btw, har du bytt mobilnummer? :-)

Anna sa...

Lovisa!! Ni skulle gjort det:)! Nejdå, jag svarade på ditt sms typ 2 min efter du skickat det (satt i bilen dit då) fick du det inte? Det står som skickat i min sms-tråd, märkligt!

Lovisa sa...

Noo, inget svar. Inte på smset efter loppisen heller, därav min fråga. Så märklisch! Mina sms till dig blir gröna (alltså inte iMessage). Har du iPhone så de skickas tillbaka som blå och därför inte hamnar i min gröna Anna-tråd?

Här skulle jag vilja sätta hashtaggen #problemmanaldrighadeförritiden

anna sa...

Amen så himla teknikstörigt!! Messa dig för två min sen, messa på loppisdan messa hit messa dit blir ju tokig när det inte funkar:-(

Anette sa...

Älskar Bostället!