fredag 31 oktober 2014

freda

Linus har haft familjedaghem här idag. Han tyckte inte att det räckte med två barn så han tog sig an Vilma över dagen också. Dom har haft en toppendag, för att citera dagpappan själv så var det så mysigt vid lunchen med alla glada barn runt bordet. Ni hör ju, jag anar karriärbyte på G;)



 Skorpan och Vilma kom på att Vilma borde byta till Skorpans kläder..

Skorpan har målat en mumie som ligger på en blomma.

Vi lyxade med fredagshämtmat, stekt ris grönsaker och jätteräkor (typ det bästa jag vet!) Barnen sover och jag funderar på att hämta desserten, Häagen Dazs Baileysglass (DET bästa som finns). Hoppas få njuta ostört få njuta av min glass, hittills har vi haft två "bus-eller-godis-besök här, tur att jag köpt hem lite extra godis. Barn har ju noll känsla så det lär ju knacka precis när jag satt mig...

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Vi fick också en sjuhelsikes massa bus eller godis-besök så tillslut släkte vi ner hela huset så tt det inte skulle se ut som om vi var hemma och vips så slutade de ringa på. Mehehe, vi - giriga ungarna 1-0.

Anna sa...

HAHA! Vår plan med om det fortgår;) Hittills kommer vi lite lindrigare undan än er Tallboda, barntrakter-bor. Här är inte bratsen i 15-20årsåldern så sugna på att ringa på dörren o be om godis haha.