fredag 3 oktober 2014

freda


Skorpan startade dagen med att måla en teckning till sin förskolebästis, Elvira, som fyller 4 år idag!


Papporna Linus tog med sig sina 1-åringar och sina 4-åringar till Leos för att leka o fira födelsedag



Dom här två unga damerna är väldigt teamworkande. Försvann iväg o sen såg papporna dom inte på en bra stund. När dom tittade till dom så hjälptes dom åt att dra upp ett däck för att sen susa ner i det tillsammans.


Frågetecknen har rätats ut för Skorpans del angående lillasyster förskolebästis. Hon heter alltså inte Nemo utan Nåmi. Lite besvikelse dock, Nemo är ju en skitbra rulle!





Maskcirkus! Ja ni, är det nåt Skorpan Forsberg är kung på så är det ju spexiga idéer. Som den här maskcirkusen. Man hänger en mask på snöret så gör den konster för att sen "hoppa ner", njae på djurbehandling men Skorpan tyckte hon var jättesnäll för under linan ställde hon en burk med toapapper som maskarna skulle landa mjukt på.



Skorpan plockade en bukett höstblommor i trädgården för att ställa på sitt rum.

När jag kom hem från jobbet i eftermiddags hade hon massor kul från dagen att berätta. Dessutom blev hon väldigt glad när posten kom. Min snälla kollega Goran (ni vet han på frysavdelningen) överraskade med att skicka ett vykort med en koala på från sin Australienresa han befinner sig på!

Inga kommentarer: