söndag 4 april 2010

[ANNA] Let´s get it on baby!

Gitte med familj var här och fikade, Skorpan fick jättefina presenter! Hon märkte inte så mycket av det eftersom hon sov i Gittes famn hela tiden(och passade även på att fylla blöjan). När Linus kom hem tog vi en tur med vagnen. Efter promenaden var det dags för kvällsmat, när maten stod i ugnen ammade jag Skorpan. Helnöjd med att ha ammat innan maten och att Linus är hemma så att jag faktiskt skulle få äta varm mat "ifred". Precis innan vi sätter oss ner lyckas Linus veva ner en slev full med saffranscremefraiche som skvätte över halva köket. När det var uppstädat och köksmattan hängde på tork gjorde vi ett nytt försök. Då firade Skorpan med att projektilkräkas över Linus och soffan, detta behagade damen göra ett par gånger till under vår måltid. Hon lyckades t om spraya hela skärmen till laptopen(som stod i andra änden av soffan). Vår soffa är numera vitfläckig och vardagen som förälder har infunnit sig med råge. Ja just det, vår kära dotter har kissat rakt ut två gånger idag när vi skulle byta blöja. Annars är allt bra och känns rent&fräscht. Imorron är en ny dag, då har vi tvättstugan.


Kvalitetstid med Skorpan som visat sig vara en tjej med mycket attityd.
Det här fick Skorpan idag, superfina saker som jag inte kunnat valt bättre själv! Linus kom hem med en jättefin filt och ett barbapappagosedjur som vi fick av hans jobb. Skorpan blir bortskämd från höger och vänster!

3 kommentarer:

Lillsyrran sa...

Mysigt värre ;) Haha ni får sätta gla´pack på laptopen så den är skyddad ....
Kiss & kräks är det som väntar alltså...feinfeint ;)
puss från lillsyrran

Johanna K sa...

Jag promenerar gärna med dig å Skorpan nån dag i veckan! Puss

Anna sa...

Syrran: Fan vilket bra tips! Haha ja det kommer ur alla hål, klä in lägenheten i handdukar och boka alla tvättider(som inte vi tagit;) så är ni redo!

Johanna: Klart vi ska sporta vagn, den här morsan behöver röra på sig! Har lite inbokat den här veckan men vi hörs definitivt av! puss