onsdag 21 april 2010

[ANNA] Good evening sleeplovers!

Natten som gick var mörk och kraftfull, den får en sol av fyra möjliga. Skorpan var skitsur fram till 03:30. När vi mötte Viktor och Frida idag sa dom att dom gick och lade sig vid den tiden. Härligt då kunde dom kanske hängt ut med vår dotter, klubb Nattugglor. Skorpan skäms inte ett dugg för sitt beteende i natt, utan har bjudit på sina "det-går-inte-att-bli-irriterad-på-mig-leenden titt som tätt under dagen. Fullkomligt oemotståndlig, och nattens kamp känns som bortblåst. Just för tillfället ligger hela familjen i sängen och halvkollar på Efterlyst, Skorpan sover. Nyss skrek hon högt och ljudligt rakt ut tre gånger i sömnen. Hon är lite egensinnig våran dotter, tacka fan för det. Vem vill vara som alla andra?!



Jag har ju som bekant inte FaceBook, jag har ehrm, annat för mig. ORKA. Men jag skulle nästan kunna skaffa FB bara för att vara med i en grupp som Linus är med i. "Vi som ser dåligt när vi blundar-gruppen" det mina vänner, det är fan kul på riktigt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helt underbar! Hoppas ni får sova bättre inatt. Kramar från farfar och farmor

Anonym sa...

att vara som alla andra, nej det får man inget för! skorpan har ju redan ett relativt unikt namn, klart hennes beteende ska matcha! vilken liten charmunge :)

Anette sa...

Åh, underbara leenden! De gör att man smälten på en millisekund ;)
Hoppas ni sover bättre i natt!
Kram

Anonym sa...

Wow, vilken charm-snutta! Värt att gå igenom en jobbig natt för detta underbara leende.
De vet tidigt hur de ska linda pärona runt fingret. Det manipulerande små-folket.
Love always från Grynets matte