onsdag 28 april 2010

[ANNA] Inte så bara..

-"Det är bara att du pumpar ut bröstmjölk"
Det har jag fått höra flertalet gånger, när jag haft funderingar runt att jobba något pass/be om barnvakt/lämna hemmet en lite längre stund. Nu på eftermiddagen gav jag mig på att testa. Det är inte så jävla BARA vill jag då upplysa om! Först ska pumpen steriliseras, likaså förvaringskärlet. Sen kommer vi till själva pumpandet. Min ena bröstvårta är numera rödare än ett gelehallon och det hade varit skönare om nån gjorde tusen nålar på bröstvårtan. Själva amningen känns å andra sidan helt behaglig efter att ha testat detta. Fördelen var väl att det bara tog tjugo minuter...Nja det är ju säkert en vanesak som med allt annat, men bara det finns inte med i meningen för min del än. DESSUTOM har vi inte matat Skorpan med flaskan än, så jag hoppas att hon tar flaskan annars var detta projekt lite förgäves.

Idag har jag och Skorpan fikat med Anette, Melvin och Linda på Fräcka Fröken. Mycket trevligt, det får vi göra om snart hördeni! Melvin underhöll oss, min kära dotter valde som vanligt att sova.

Härliga Anette med fullt ös-Melvin!
När jag kom på att jag hade kameran med mig hade Linda tyvärr hunnit gå. Jag få helt enkelt skriva att hon har en härlig snart-föda-barn mage och såg fräsch ut!

Inga kommentarer: