lördag 10 januari 2015

lörda

Linus håller fanan högt här hemma medans jag är borta mina 10-timmarspass. Grynet vaknade upp med nån slags personlighetsförändring och har bokstavligen hängt i gardinen (som tydligen hängts upp riktigt hållbart). När jag ringde hem från jobbet fick jag och Linus avbryta samtalet och i bakgrunden hörde jag Skorpans röst  paaappa PAAAPPA sen Linus röst nej nej inte pedestalen klick linjen bryts... Grynet är som Linus skulle sagt numera ett oladdat vapen (för alla vet ju hur klippt livsfarliga dom är?! I belive the word you´re searching is osäkrat va?)

Grynets nya är att plocka ur diskmaskinen åt oss det kvittar hur artigt man påpekar att jag behöver inte din hjälp (nej tack bussigt men jag dör hellre). Hon drar ut valfri kökslåda som hon knappt når upp till och springer sen skytteltrafik och fyller den med diverse, Swedish Grace-skålarna pangar i ner i bänkskivor så porslinsdammet yr och mamman hoppar över ett andetag. Jag har kommit över Rörstrandkopparna som gled ur näven häromdagen jag hade inte pallat se Grynet jonglera med dom.





Familjens tjejmaffia slappar soffa lördakväll, Grynet unnar sig en Filippa K-mugg med kaffeslatt och i ärlighetens namn vem är vid sina sinnens fulla bruk att bry sig. Hur tvåbarnslivet är? Det är ett flimmer framför döda ögon. Det är meningen med livet för den som hinner uppfatta det.

i förmiddags, innan Egon drog in så hängde Linus och barnen med Petter&Charlotte!


mmm lördagsgodis och Bamsespel!



2 kommentarer:

Unknown sa...

Haha Loui är typ likadan! Motsatsen till Elton. Här flyger saker så fort han får ett nej typ. Snabb som attan är han också. Slänger sig på golvet och skriker gör han med..vet inte vad vi gjort med honom. Speciellt inte idag. Rabiat unge sedan sekunden han öppnade sina små djävulska ögon. Sen har han så skön stil så det är omöjligt att bli arg på honom någon längre stund. Han har ett sätt att gå..tänk dig låten Lean back...swaggerstil är vad han har den lilla skiten♡

Lovisa sa...

Hahah, jösses vad vi garvade åt tjejmaffianbilden igår. Så talande, vi fattar PRECIS din sinnesstämning. Go Grynet!