torsdag 29 januari 2015

lite igår o idag o så

 en gammal bild på morronmysbarn som intagit vår säng på morgonen för att kolla tv

 Grynet tog plats, barnen älskar Cicci och hon är bra toppen den kvinnan!
Jag hade en klar vision om en kort Saltkråkig Stina-frisyr som matchar Grynets personlighet:)

 
 Antal gånger jag borrat in näsan i den lena kortklippta nacken? Tappat räkningen. Antal gånger Grynet blivit trött på mig av samma anledning och sprungit sin väg på dom små taxbenen? Samma!

 Jag var lite pessimist (asså jag föredrar realist, det är DET jag är bara att folk väljer att uppfatta det neggit därmed är det dom som är pessimister! touché!) och tänkte att den där röntgentiden lär jag ju få i maj tidigast. Nejdå, redan om tre veckor! det var väl ändå snabbt?


 Kvällen? Den var väl ändå helt fenomenal! Johanna, Pernilla, Emma och jag intog Malt&Humle och pratade och skrattade bort ett gäng timmar. Ett par glas vitt, en fiskgryta och en mycket god cappucino senare var vi mer än nöjda. Oj vilket gott kaffe mumlade samtliga efter en klunk, ja det var verkligen gott! Omtänksamma Johanna hade köpt den här ugglan till Grynet, den är så fin, vi älskar den!


Ni vet skylla sina fisar på nån annan i rummet. Skorpan skyller oftast på Grynet men tar det ett steg längre och hävdar bestämt att Grynet fisit PÅ henne därför verkar det som om hon skulle vara den skyldige..Underskatta inte Grynet hon har ju kommit på det perfekta brottet!

Inga kommentarer: