fredag 5 september 2014

freda

Jag har faktiskt inte allt för mycket att delge er en fredag som denna. Jag har jobbat, familjen har varit i lekparken i Trädgårdsföreningen. Där sprang dom på Ingrid&Malin, fast det inte var meningen sa Skorpan. Hon menade alltså att dom inte bestämt nåt innan det bara blev så:) Linus och Skorpan har köpt oss en ny fin röd dammsugare. Den förra var verkligen tokgammal, typ från när Linus flyttade hemifrån. När jag kom hem från jobbet idag sa Linus jag står inte ut längre jag dammsuger två gånger om dagen vi MÅSTE ha en ny! Oh my good chilla Gunilla liksom! Ombytta roller i det här hushållet, mannen surar över dammsugaren och kvinnan  tjänar pengar till en ny;)

I övrigt så har vi ställt Grynet i dagiskö till nästa höst. Med Skorpan var vi säkra på förstahandsvalet ( det dagis hon går på nu  med andra ord) dom två andra förslagen var trixigare. Med Grynet blir det Skorpans dagis på första plats dom andra två två var snabbt nerplitade. Andra barnet, mindre ångest. Så himla skönt att inte behöva göra världens grej av saker och ting utan känna äh! det ordnar sig!

Nu ska jag försöka slita mig från att sitta och läsa gamla blogginlägg. Ibland känner jag att den bloggen betyder allra mest för är oss själva. Titt som tätt går jag tillbaka nåt år eller tre och spanar vad vi gjorde och hur vi såg ut:)


 Gamla bilder på Grynet, mysryser när jag tittar på dom. Så varm, mjuk och len.


Amen REALLY?! jag känner mig så lurad, dom säger ju att dom inte är främlingsfientliga nazister...

4 kommentarer:

Anonym sa...

hälsning till er alla fyra ! Imorgon åker vi och hälsar på farmor o farfar i Toscana ! Borgo del Sole, here we come !! kram från Karin

anna sa...

Jag är sååå avis krama dom båda och hoppas ni får en bra resa ner!
Kram

Anonym sa...

ja du Anna ! Fick nyss sms att de strejkar i Italien idag (flyget) så vi blir lite sena ner......ha-ha !!

anna sa...

Nääää hoppas ni kommer ner utan krångel snart, o hem med för den delen!