söndag 1 mars 2015

sönda sen..

En förmiddag i skogen ger en välförtjänad resten av dagen inomhus! Vi har spelat, pusslat, ritat, framkallat fil och bakat oss igenom resten av söndagen.


 det är så skönt att vara ledig från jobbet och skita i alla vuxenmåsten och bara kunna säga ja när Skorpan kommer med ett spel eller ett pussel och säger vill du göra det här med mig eller när Grynet kommer med tre böcker och bara vill backa in och parkera i knä´t på en. Jag hatar att säga nej följt av ett jag måste...Jag vill bara säga ja ja JA för i ärlighetens namn dom där måstena, vem är det som egentligen bestämt hur viktiga dom är? Om tre år är jag säkert inte skitintressant för Skorpan som har annat att fylla sina dagar med då. Några år till och även Grynet är färdig med att vilja vara med sina föräldrar. Då kan jag och Linus fylla våra dagar med måsten o vuxentråk mest hela tiden om vi skulle vilja inte sant? Tid är väl det värdefullaste dagens människa har? Då vill jag prioritera DET viktigaste vi har.

 Skorpan försvann ner i en mugg varm oboy med en pappa i örat



 vi kan inte sluta snurra kalejdoskopet, en tokgammal leksak som bara fortsätter fascinera, om jag snurrar ett varv till vad blir det för mönster och färger då? Oändliga kombinationer kan inte sluta..

Skorpan fick välja fritt vad som skulle bakas, vi lyssnade på bästa bak-pepp-gråväder-låtarna när vi bakade. Ain´t no moutain high enough och Islands in the stream.

Inga kommentarer: