onsdag 25 mars 2015

onsda



 häromdan, på väg till stan!

 Jag är helt ärligt inget jättefan av Polarn&Pyret nuförtiden, njae nån enstaka klänning och deras bas-ränder. Förut när allt var rött, blått och grönt då fanns mycket jag gillade. Jag hittade den här kjolen till Skorpan häromdan, från den "gamla" tiden och blev jätteglad. Det bästa med secondhand är ju inte bara att det är prisvärt (50pix!) utan det gör ju verkligen inget om man leker loss i den, perfekt till vardagen!

 imorse efter frukosten fick disk och allt vänta en stund, Skorpan ville spela ett spel så det tackade vi gärna ja till!


Förmiddag i lekparken, inte en unge tittar in i kameran och Malin gömmer sig i barnvagnen haha, alla är fokuserade på frukt och allt annat! Jag fick ett väldigt fint halsband av Malin, Ingrid och Mattias ( Edgar var säkert också med i tanken!) som jag blev så glad för:)

Annars då? Försöker att inte få ett bryt på älskade Försäkringskassan. Jag ska ju gå hem från mitt jobb i början på maj och var ledig till september. Hade fyllt i ALLT och uppdaterat min nya inkomst sen sist MEN visste ju givetvis inte vilket datum den nya timlönen (förra året) undertecknades. Tänka sig att det visste jag inte  (VEM fan vet det på rak arm). Gick inte att spara ändringar utan det är bara att stänga ner och göra om när jag tagit reda på det. Smidigt. Det borde var ledordet i en kommande kampanj!

Inga kommentarer: