fredag 20 mars 2015

födelsedags freda

Vilken världsbäst födelsedag jag haft idag sa Skorpan när vi slog ihop kvällssagan (Till Vildingarnas Land) och räknade upp alla fina presenter hon fått idag från alla möjliga håll utan att glömma en enda. Väldigt tacksam. Det värmer hjärtat. Skorpan somnade gott ikväll, jag är trött för jag blev väckt imorse (nääää...buhu Skorpan vilka blir väckta VARJE dag, payback;)

Vi lyckades faktiskt med konststycket att smyga upp innan några barn i huset vaknat och faktiskt på riktigt överraska 5-åringen. Två gånger fick vi sjunga ja må hon leva innan Skorpan yrvaket satte sig upp och försökte öppna ögonen. Vart och ett av paketen öppnades med stor varsamhet det tog säkert över tjugo minuter och då var det sju paket, hon tittade och inspekterade varje grej. Det var baddräkt , *den här filmen, ett 100bitars pussel, en snurrklänning från PoP, en pysselbok, en väckarklocka och ett Sofia den första gosedjur/docka (de två sistnämnda sakerna var det hon pratat om länge att hon önskar sig).  Under dagen strömmade grattishälsningar, kort och telefonsamtal in, till och med jobbarkompisar till både mig och Linus hörde sig av. Ja ni omtyckt och uppskattad är hon den här tjejen! Extra mycket värmde vår fina granntant Anita som hade köpt ett så fint pussel som hon kom över med och stannade på lite kaffe.

Vi tog en cykeltur till Trädgårdsföreningen i det gråkalla vädret och mötte upp familjen Henestål/Andersson och Skorpan lekte med Ingrid. Skorpan blev så glad för två små fina ringar hon fick av Ingrid och dom satt där dom satt resten av dagen.


* Vi väljer med stor omtanke vad vi köper för filmer och vi är extra förtjusta i tecknade japanska filmer. Vackra bilder, lugna tempon, vacker musik och fantasin har inga gränser


 Skorpan ville ha pannkakor och ett pannkakstorn ála Pippi Långstrump blev det!





 Medans Linus lagade kvällsmat så gick Skorpan och jag ut för att öva. Hur tusan lär man ut att åka skateboard?! Hade jag vetat det hade jag åkt själv ju haha! Skorpan är väldigt peppad och tittar på skate-videos på Youtube. Vi tror på henne! Vill du så kan du Skorpan!






Inga kommentarer: