onsdag 11 mars 2015

onsda


lite sån där secondhandshopping som jag älskar som bekant;) Grynets nya (anno 70-tal) campingstol till trädgården i mkt fint skick! jag sportar röda plyschhjärtan (och vet inte på vilket sätt det skulle kunna bli bättre liksom) en hemmamysklänning av rang!

 Dagens hot topic. Vaccination. Egentligen skulle vi pangat två barn i en smäll så att säga, tagit både Skorpans 5års spruta och Grynets 1,5års men Grynets var slut. Vi har pratat med Skorpan om sprutan för länge sen, om varför osv och hon har varit minst sagt osugen på den. Idag sa vi inte att det var dagen D förräns först efter frukost. Här riskeras ingen nattsömn eller minskat frukostintag pga ångest inte;) Skorpan blev lite ledsen först när vi sa vad dagens agenda var (tro fan det) men hon fann sig i situationen och lommade ut till bilen och såg minst sagt sammanbiten ut. Hon är en resonabel fröken, man förklarar och drama är det aldrig tal om. Väl på plats på BVC konstaterade vi att hon raketat på längden, det har vi märkt på kläderna! Synundersökningen (som vi hade lite funderingar inför med tanke på Linus) flög hon igenom u.a så att säga. Sprutan? Inte en tår. Hon drog djupt efter andan och flämtade till vid nålsticket sen var det klart. Vilken hjälte! sa sköterskan. Tack! sa Skorpan. Hon fick med sig sin spruta (minus nål) och ett litet vaccinationskit hem av sköterskan. Sen gick vi (Skorpan flög fram av lättnad) ut i vårsolen och köpte glass. Skorpan valde choklad (hon älskar choklad) jag & Linus valde kanelbullsglass och den var överraskande god!









Efter lunch sladdade Johannas silverfärgade rallybil in på vår gata. Hon hämtade upp Linus för att åka på ett studiebesök på ett företag. Så himla bussigt! En nöjd och peppad Linus lämnades av ett par timmar senare!

Inga kommentarer: