tisdag 10 februari 2015

tisda

 Skorpan älskar Fragglarna och just nu målas dom per parti o minut. Högra fraggeln har en kofta på sig, Skorpan utbrast glatt det är inte alls svårt att måla en kofta om man inte knäpper den haha.

 Efter frukost tog jag och Grynet rygg på Linus och Skorpan. Dagens simhallsutflykt (ja Skorpan fick mersmak och ville tillbaka redan dagen efter förra besöket och Grynet är som en fisk i vattnet) kunde vi inte åka snowracer till. Så idag blev det cykel och sulky. Vi fick sällskap av Maria och Vilma:)

 I motionsbassängen hittade vi Frida som firade egentid, döm av vår förvåning när vi sen skulle byta om och hon av alla skåp i hela omklädningsrummet hade det brevid oss!

 När Grynet sov tog vi med oss kaffe och varm choklad ut på trappen, lyssnade på droppande smältvatten och kvittrande fåglar känns som våren kommer krypandes.

Skorpan och jag spelade barn-Yatzy på eftermiddagen, hon tycker det är jättekul för hon kan föra protokollet själv och därmed öva på att skriva siffror. Varje tärningskombination är avbildad i ett häfte och efter står det hur många poäng den ger, topp!

Inga kommentarer: