onsdag 4 februari 2015

onsda

först en kopp kaffe i min favoritpjamas sen...

 packade vi badväskor och valde snowracer som färdmedel, med tanke på all snö var det bra mycket smidigare än sulkyn till Grynet och mycket roligare!


 Grynet inspekterade omklädningsrummet

 Sen badade och badade vi, simhallen är ju verkligen tokkul! Skorpan hade med sig sina nya simglasögon och var mer under vattnet än över. Skorpan aka världens modigaste fyraåring tittade bedjande på oss jag vill åka stora vattenrutschkanan själv! Jag och Linus är väl inte kända för att vara hariga med våra barn men även vi har en övre gräns tro det eller ej haha. Ett snabbt överläggande så ah vafan det sitter ju ingen åldersgräns på den och vad kan hända om man tar emot när hon kommer ner? Så ja hon susade ner!

sen knatade vi hemåt hungriga och trötta efter en kul dag

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Åh vilken toppendag. Jag blir lite avis /kontorstider är bra ibland. Och ibland verkligen inte!

Anna sa...

Det är verkligen awesome att kunna brassa iväg till simhallen, lekland, frisör etc en folktom vardagförmiddag det är den solklara fördelen. Ibland vetitusan om man också inte hellre äter frukost och lunch tillsammans och sen åker till jobbet på eftermiddagen. Barnen får lugnare dagisveckor. MEN sen kommer det ju med tandagnisslet jobba när alla andra normala är lediga och därmed ha svårt att fira födelsedagar och ses överhuvudtaget och få ihop det med barnomsorg.