söndag 21 december 2014

listigt

Såg denna hos Lovisa och kände mig utmanad


1. Vad är din stora, ständiga mat-craving? Jumbo-ostbågar, choklad med salta mandlar och Maxi bageriets vallmobagels.

2. Vad brukar du dagdrömma om? Att vi har råd att bara jobba 50% båda två och kan spendera resten av tiden tillsammans med varandra och barnen. Ett stenhus i södra Frankrike och en liten stuga i skärgården.

3. Vad är din stora guilty pleasure? Familjen Kardashians (eller Dashbordians som Linus kallar dom) och såna SOS-program. 

4. Vilken kvinna skulle du vilja ge en dos med virtuell kärlek och pepp? Två av mina kollegor Norrlands-Lena och Johanna F. 

5. Hur är du som vän? Rolig, peppande, lyssnande och problemlösande.

6. Vilken TV-serie/film/bok citerar du allt som oftast? Hmm "You can´t handle the truth" Jack Nicholson A few good men och min vän Viktor ni vet "ingen kommer ihåg en fegis"

7. Vilken egenskap hos dig själv är du mest stolt över? Många tänker säkert att jag verkar vara världens gladaste människa men det finns många tunga moln även på min himmel det ska gudarna veta. En av mina bästa egenskaper är att jag väljer glädje (som Kay Pollak ni vet). Fuck skiten, tryck ner den i källaren och släng nyckel i sjön!

8. När känner du dig som starkast? När jag vågar säga vad jag innerst inne tycker. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Norrlands-Lena här! Fina du!Jag känner kärleken och right back attcha! Får passa på att önska dig och din fina familj en God Jul! Sitter nu i bilen på väg hem till Norrland. Båda ungarna sover, prisa gud! Gasen i botten! ☺

Anna sa...

Gud är god, Gud är god! när syskonen sover samtidigt är herren mer än barmhärtig! Ta hand om er, njut av snö (vilket är är lika exotiskt här nere i syd som kunder på Coop!) Hoppas ni får en så fin jul ni kan Lena!

kram, vi ses:)!