torsdag 26 februari 2009

[Anna] Viktor kära Viktor...

...du är min broder från en annan moder. Härligt att du är igång och bloggar här! Vi är alldeles för dåliga med komplimanger. Viktor du är min vän, fin och bra på alla sätt och vis. Nu är jag hungrig och Linus jobbar kväll, INTE KUL. Sist han jobba kväll lyckades jag bränna fiskpinnar. Jag vet jag suger på att laga mat, men det är ju inte ens kul ju! Jag lyckas alltid komma på hundra andra saker att göra samtidigt, detta resulterar i bränd mat. Nu ska jag ge mig på pommes och korv, wish me luck! Imorron är Linus ledig, skönt.
Dagens insikt; jag är inte för fet för Cheap Monday jeans. Vilket mörker jag levt i.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att det äntligen kommer en blogg som har den rätta inner city känslan. Ni är där det händer, ni känner av alla trend svängningar, ni vet vad som är inne och ute. Ni är en räddande ängel för mig och många fler som bor lite avsides.

Familjen Forsberg sa...

Tack Blåbert tack. Skönt att vårat budskap går fram.Du skall icke skämmas för att du bor utanför stan. Vi finns här för dig. Det är en djungel av foccacia, macchiato och jeansleggings utanför dörren. För guds skull fråga så ska vi guida dig. Kram //Anna

Anonym sa...

Penis! penis penis. Penis, penis penis. Penis?

Anonym sa...

Tack så mycket anna, det värmde!