tisdag 12 maj 2015

tisda

Lämnat syrran en sväng på föris så hon fick leka med sina kompisar. Grynet älskar förskolan och tycker väldigt bestämt att hon ska få vara där så vi blev kvar. Grynet klev rakt in hämta en hink och spade och satte sig med jämnlånga i sandlådan. Fick bända bort henne en timme senare. Vi sätter en dags inskolning på henne i höst skrattade en av fröknarna. Tur att dom är en stund på föris (3,5 timmar) så det är värt att köra mellan Tannefors och Tornhagen och passera Drottninggatans förbannade vägarbete fyra ggr inom loppet av 4 timmar. Hurra!

Galet tempramentig just nu. Perfekt tills jag gick på min föräldraledighet, bångstyriga ungar är ju min kopp te. Grynet säger nej nej NEJ med surmulen uppsyn. man bah Grynet skulle du vilja.. - NEJ . Gud, du vet ju inte ens vad jag skulle fråga innan du muttrade nej! Grynets frisyr ála Ulla 65 år? Somnat nybadad.

Båda ungarna älskar kurragömma, Grynets favoritdel är att räkna och leta. Skorpan älskar att gömma sig. Måste göra nåt åt trappen upp till övervåningen den knarrar ju så förbannat att man är rökt direkt!

Inga kommentarer: