fredag 29 april 2011

[ANNA] Förmiddags update..



 From: Per.Forsell@stangastaden.se
 To: fam.forsberg@hotmail.se
 Subject: Ang.: Lekplats!
 Date: Thu, 28 Apr 2011 19:42:47 +0000

 Sandlådan kommer att fräsas, jag kommer se till att den kollas ur säkerhetssynpunkt snarast. Förhoppningsvis kan vi måla upp den lite under våren. Mvh Pelle// Stångåstaden


Joho då det är fint det här med att tycka till, inte alltid MEN ofta får jag som jag vill!

Skorpan väckte oss klockan 7, efter en grötfrukost begav vi oss till biblioteket. Där tittade vi på böcker, undersökte spännande ventilationshål i golvet och pusslade i en timme. På vägen hem mötte vi en sportig journalist vid namn Daniel C. Efter en stunds språkande var det dags att gå hem med vårat lite trötta, styriga barn. I skrivandets stund sussar hon och jag ska hämta mig en frukt. Efter lunch picknickar vi med Malin, fint som snus!

 Det nya sen någon vecka tillbaka är att stå upp och åka vagn, Skorpan är kapten och vagnen är hennes skepp, hon älskar det. Vi funderar på att skippa vagnen och kolla på en sån vagn som påven har alt nån gammal kesjarvagn(måste ju finnas på Blocket). Ni som tycker det ser läskigt ut, jaa ni vänta bara. I eftermiddag leker vi med knivar på motorvägen.


 Ventilationsblåsen är superkul!  / En gammal rackare, Skorpan klappar sin kusin som sekunden senare snor rånet(undrar om hon hade klappat henne om hon vetat det innan)

Pysselmorsan fick en idé när hon skulle slå in presenter igår. Skorpan fick måla på lite brunt kraftpapper, tjusigt värre!

Inga kommentarer: