torsdag 4 december 2014

torsda

Den här dagen startade verkligen helt drömskt. Jag väljer alltid vägen förbi Saab Arena (fast jag vill skriva Cloetta Center för det är omöjligt att ändra) och sen via Kallerstadsrondellen till Tornby. duckar för innerstadens morrontrafikköer får dock fajtas med alla små företagsminvans som kör som blådårar men jag är inte blyg vetni! Men idag när styr mot Kallerstadsrondellen så dyker 100m ifrån rondellen (nä jag skojar inte, förvarning deluxe) upp en skylt med att vägen är avstängd, hela förbannade rondellen är avstängd. Tackarrr. En liten skylt aaaaningens tidigare hade väl varit att föredra om så fan skriven i braille men NÅT iallafall. Närå bara att vända så jävla nära Tornby men ändå inte, köra hela vägen tillbaka och sen via stan och voila blev en kvart sen.

På jobbet är det aningens rörigt på grund av ombyggnaden av förbutiken, som blir tokfin! Rätt stressigt och många frågetecken senare stämplade jag ut på övertid. Spenderade en timme med att svettas ihop en 1750:- vagn.

hejaheja bära yoghurt o mjölkkassar



Skorpan och det lilla guldpaketet. 
I helgen köpte jag två kitekat chokladbitar som jag skulle lägga i handväskan att festa på i bilen till Västerås. När jag packade ihop mina saker dagen innan så hittade jag till mitt förtret bara den ena. Beskyllde Linus, vägrade till och med tro honom när han nekade. På bänken i köket har det sen i helgen legat ett litet paket, inslaget i guldpapper med presentsnöre. Vi har inte reflekterat mer över det än att det var fint inslaget av Skorpan och det innehåller säkert en ihopvikt teckning. Tills idag. När Skorpan kom hem från lekparken och säger " aaah om man ska ta och öppna sitt paket kanske" och Linus ser hur hon öppnar och i ligger min kitekat. Om hon fick den? Självklart. Påhittiga busunge!

Inga kommentarer: