tisdag 15 april 2014

tisda

 Skorpan målade ett argt monster med taggiga klor, en mun full med tänder , monstret hade ätit upp bebis-Grynet sa Skorpan. Hen är dessutom så arg så hen bajsar, vem fan har inte varit det? Det låter så kul när Skorpan ibland säger bebis-Grynet som om det fanns andra Gryn här hemma. Hoppas hon fortsätter kalla Grynet det när hon är stor haha.

Sen fortsatte det med ett tandmonster till och nu var det mörkt runt omkring, gå-och-lägg-dags-mörkt för att citera konstnären. Bra där, ut mä´t bara!

Skorpan har lyckats fånga min sinnesstämning idag, för den här dagen har fan inte varit bra. Nu visste ju inte hon att min dag varit kass för det lämnade jag i bilen när jag klev ur den. Smällde igen dörrn på´t bara. Dan kan gå och dra nåt gammalt över sig och stanna i bilen. Imorron är en annan dag.
[Kom så länge hjärtat slår, kom så länge spänningen finns kvar..Imorron är en annan dag. Sådär nu har jag Christer Björkman melodifestivalen -92 i huvudet istället]


När jag kom hem från jobbet var vår gamla granne Viktor här, just like old times. Han var påklädd dock, jämt annars när vi gick mellan lägenheterna hade han bara kallingar på sig, på sin höjd en morgonrock. Feels like home;) Nu var det dock lite för kallt att gå från stan till Tannefors så. Vi har saknat Viktor, det var fint att ses! Skorpan var dock inte hemma när jag kom, hon var hos en av granntanterna. Kände på mig att det inte skulle dröja länge. Så idag var hon själv en sväng hos Viola 80+. Gud vet vad dom pratat om haha, dom hade tittat på Violas trollsamling och ätit kola.

Det går faktiskt inte en dag som jag inte tänker på hur glad jag är att den här möjligheten kom i vår väg. Här trivs vi otroligt bra. Jag saknar inte den lilla instängda lägenheten för EN sekund. Förut var vi glada nu är vi gladARE!

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Min födelsedag ber om ursäkt att den behandlat dig dåligt, hen var fullt fokuserad på att göra min dag så du kom lite i kläm. Åtgärdat till imorn!

Anna sa...

Lovisa!
HAHA så måste det vara! Då har jag överseende;) Du är ju för kul:)