söndag 23 juni 2013

[ANNA] sönda

Efter lunch kom regnet. Skorpan satt och tittade ut, drack saft och åt några kex

 
 Sen trotsade vi regnet och gick ut och geggamojade lite

 sen sanerade vi leksakerna i biltvätten och sen Skorpan i duschen

Fy bubblan va slut jag är i kroppen. Linus har jobbat 8-18 hela helgen och jag kan erkänna att vara själv med Skorpan och stimulera henne, sköta hushåll + gravidkula size stooor gör att den envisaste av kvinnor också känner sin gräns. Jag önskar att jag gick in i kommande jobbvecka månd-sönd (ledig onsdag som tur är!) med lite mer energi och ork. 

Kvällen har jag spenderat med att spana lite på sk babynests på nätet, det var ju inte riktigt på modet när Skorpan föddes och relativt ovanligt då. Nu finns dom lite överallt. Men tusan att jag blir lite snål, dyra är dom. Det här är ju sista barnet och man använder det ju inte skitlänge...Vi petade ju över Skorpan från vår säng till vaggan inom hennes första vecka. Däremot är ju nesten lite mysiga att ligga i för dom lite här och där första tiden. 

Nu Mad Men, åh det bara rinner iväg avsnitt för oss, vi har ju kollat på det i ett par år nu ju. Tänk vad tomt den dagen det är helt slut! Vi har dock hittat en ny minst sagt lovande serie som vi sett två avsnitt av (det är ju inte Mad Men, finns ju inget annat som är liksom) men en av skådisarna från Mad Men är med i den. Mer om den imorn! Till tv:n vankas dipp, morötter och rädisor. Tusan va fint det spricker upp utanför fönstret, kunde det ju gjort liiite tidigare den här helgen!

3 kommentarer:

Lovisa sa...

Min kompis Mia hade ett nest till Astrid som de inte använder längre. Ska jag komma om hon vill sälja?

Min största mardröm när Caesar låg i magen var de två kommande studiedagarna på dagis den 6-7 sept. HUR skulle man orka roa en stor unge när magen liksom bara svämmade över? Jag slapp för Caesar kom ju så fint dagen innan, men du ska ha all eloge för att du ändå GÖR nåt. Jag hade parkerat Charlotte (och mig själv) i tv-soffan :-)

anna sa...

Tack va gullig du är Lovisa! Alltså om jag gnällde en enda gång när jag var gravid med första så tar jag fan tillbaka det. Jag jobbar två veckor till sen är jag själv med Skorpan ytterligare 2 veckor sen börjar Linus semester och då är det två v kvar till nedsläpp. Man stretar på som en arbetarhäst men egentligen vill man bara få ligga raklång;) huvudet ligger neråt men är ruckbart sen två veckor tillbaka varje steg är liksom som en stöt neråt, senaste 48 timmarna har jag spenderat med att önska att jag var far och inte mor i vårt hushåll;)

Jag ska överlägga med min man i nest-frågan:) tack för tipset!!
Kram

Lovisa sa...

Man glömmer så fort men fy tusan vad jag lider med dig! Jag fasade som sagt för TVÅ ynka dagar...du har två veckor. Crazy! Kämpa, kämpa!!