onsdag 19 september 2012

[ANNA] dagens mor&dotter




Jag gillar ju som ehrm... bekant kläder. Sen jag blev morsa älskar jag barnkläder och köper oftare det än till mig själv. Jag älskar att gå bananas i klara färger, grabbiga kläder men mest av allt retro/vintagestil. Jag dammsuger affärer och nätet, helst efter lite udda och få exemplar. Stil är för mig inget man kopierar det är ju så mycket roligare när man går sin egen väg ju! Idag kom vi hem med två par basictights till Skorpan från H&M, förutom det hittade vi även ett par superfina byxor till henne på bebisavdelningen (grabb då, så strl 92 var skogsstora så vi får byta till strl 86 imorn).

Snart får ni ett lite större bildinlägg från vår härliga förmiddag! Nu ska jag maila en barnklädesdesginer som jag har hokat lite kontakt med. Jag mailade henne helt sonika och skrev fan va jag gillar dina kläder, hon blev ju givetvis superglad. Förra året hade Skorpan en mössa från henne och nu hitta jag inget jag gilla i butik, supersnälla kvinnan då "maila mig vad du önskar så syr jag mer än gärna upp till dig!" eh ja tack! Så nu ska jag slänga iväg ett mail till henne. Sen ska jag plita in föräldramöte på förskolan samt fotografering på detsamma i min almanacka. Fick nämligen nyss mail från Fjällrävenfarsan ni vet. Hans första unge har flugit ut från förskolan, men Fjällrävenfarsan kan man lita på, han yngla nämligen av sig en ny liten Fjällrävenunge som precis skolats in och han fortfarande lika eko, lika förstående&mild, lika forskardisträ, lika engagerad och lika mailande. Kan bli en pepp höst det här hörni;)

4 kommentarer:

Mallanbrallan sa...

En av fördelarna med mitt jobb! Massor med mer eller mindre bra och snygga kläder överallt, bara att vända lappar så vet jag exakt var jag ska leta samma:) Vi kör samma vintermössa som förra året (modell större bara) bästa modellen som sitter där den ska, mössor som halkar upp är det värsta jag vet! Ses imöra! Puss

anna sa...

Haha minns att du var framme och drog i Skorpans förra året för att kolla var den kom ifrån, varsågod för tipset, ja den är världsklass:) Förra säsongen körde vi ju en härlig röd med vita hjärtan i år får jag ju äran att välja fritt själv från Viki, då blir det nästan svårt;)
Ses imorn puss!

Malin sa...

Haha ibland är det svårt att välja! Vi tänkte först köpa en från hemslöjden till nätta priset av 1300(!!!!), men ångrade oss rätt snabbt som du kanske förstår! 300-lappen känns liite mer prisvärt! UNI är klädgudens gåva till Linköpingsföräldrarna!

anna sa...

Jag dregla över dom på Hemslöjden i vuxenstorlek:D knappt bling hon skulle va i 1300:- att ni ens övervägde ni måste va rikast i kommun;) Hitta ni nåt fint mönster/färg till årets då i hennes storlek?