onsdag 10 augusti 2011

[ANNA] God eftermiddag blogglovers!

Vad gör vi då? Jovars vi hämtar andan ( och värmer oss, fan va kallt det är idag) med en kopp kaffe och lyssnar på Foo Fighters (In your honor-plattan). Vi har fixat lite ärenden på stan, jag har fyndat lite fina tyger bland annat. Skorpan fick välja en Barbapapa-leksak på Åhléns, hon valde en stor rosa mjukisbarbapapa och somnade kramandes den överlycklig efter lunchen. Skorpan ÄLSKAR Barbapapa ( eller bäbärpäpä som hon själv säger). Det är så sällan vi köper leksaker till henne (om hon inte fyller år/jul), vi tror på att få något fint sällan och bli riktigt glad för det. Ett barn som överöses med leksaker är inte ett lyckligare barn. Bli inte oroliga hon har absolut leksaker, lagom mycket, inte drivor.

Inne i tygaffären på förmiddagen utbrister hon helt plötsligt bäbärpäpä med en sådan entusiasm i rösten, tvärs över affären högt upp på en ställning hänger lappar att sy på kläder, en är Barbapapa. Inget undgår den här fröken längre. Häromdagen vid ankdammen säger Linus till Skorpan; nä usch skräp, kasta! om ett gammalt godispapper Skorpan plockat upp. Varpå Skorpan vänder och går iväg, på andra sidan området, har hon nämligen sett en papperskorg och dit går hon och slänger skräpet.

Jaja, Barbapapa iallafall, nya tokfavoriten, jag är glad, mycket hellre det än Teletubbies. Usch innerst inne känner jag att det är något riktigt obra med Teletubbies, får nån dålig känsla av det. Barbapapa är mjuk och rund, behagliga färger och hans agenda är att vara snäll och hjälpa alla. Teletubbies är ju som ett epilepsianfall och det pratas med bebisröst (oerhört stimulerande och utvecklande, nä). Hursom jag saknar inte dom dära små monstren alls, förhoppningsvis har vi sett det sista av dom här hemma haha.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Här hemma är vi lite lovers av barbapappa också. Mjuka härliga figurer i fina färger =)

Anna sa...

Barbapapa hurra!! ♥