söndag 12 september 2010

[ANNA] Middagstips..

Har för mig att ni fått det en gång för länge sen, men här kommer det igen. Känner jag er rätt så är det samma måltider som snurrar om och om igen, det blir så lätt. Kom igen och testa nåt nytt! Superenkelt men väldigt gott!! Har för mig att receptet kommer från Linus mor, så det tackar vi för! Smakar mycket men ändå väldigt milt(så ja även barnen lär äta det). Testa och kommentera sen:)

4 port.
4 filéer av typ hajmal,pangasius, tilapia(eller va sjutton det heter)
2 tomater
2 burkar saffran&tomat creme fraiche
lite riven ost till garnering

servera med potatis.

Lägg dom tinade filéerna i en ugnsform, salta och peppra(kanske lite citronpeppar om man så vill). Skiva tomaterna och lägg dom på fisken. Häll över cremefraichen(man kan om man tycker den är lite tjock vispa i lite mjölk i den innan man häller på) på med lite riven ost och in i ugnen. 225 grader tills fisken känns klar.

Inga kommentarer: