Forsbergs delar med sig av ett favoritrecept! Nämligen en Kinainspirerad gryta( och Chan hittar jag den på China framöver så ska vi ha 65% av intäkterna). Förbannat gott och doftar ljuvligt!
4 portioner
2 stora kycklingfiléer, alternativt fläskkött eller quornbitar
1 grön paprika
1 röd paprika
1 stor gul lök
1 burk böngroddar
1 burk hela champinjoner(spadet ska användas också!)
jordnötter (om du vill och tål)
såsen:
champinjonspadet
1/2 msk matolja
3 msk vitvinsvinäger
4 msk farinsocker(förvara alltid farinsocker i kylen, då får det obegränsad hållbarhet)
4 msk tomatpuré
1 krm chilipeppar
1 tsk potatismjöl
1-2 pressade vitlöksklyftor
Fräs ditt strimlade "kött" och grönsakerna/groddarna. Gör såsen i en kastrull(blanda ihop allt och låt puttra ett par minuter) häll sen över såsen på de andra ingredienserna och låt det bli varmt. Servera med ris och jordnötter.
Jajemänsan varsågoda, det var så lite så!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar