lördag 10 september 2016

helgen

på väg till skolan med Skorpan


baka äpplekaka, Skorpan älskar äpplekaka


Nedrans foten blev inte bra av operationen i januari, jag gav det sommaren och kontaktade nu min läkare på nytt. Jag var där i torsdags och han tömde fotknölen på ledvätska (jag låg på en brits och grinade, det var faktiskt hemskt smärtsamt, ingen bedövning fick man) avslutade med en kortisonspruta och remiss till röntgen, ev omoperation. Tröttsamt!

vi har planterat såväl ute som inneväxter


Imorse, idag lördag, följde Skorpan med Linus på ett fotojobb när dom kom hem hem åt vi en riktig brakfrukost. Brie och Salami Milano Skorpans favoriter.



vid en förskola här i Tannefors växer dom störta solrosorna!

Vallaskojsky idag, superkul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men då. Vad surt med din fossing. Inget vidare alls. De arma tassarna ska ju orka med att bära oss ända upp i en hög och beundransvärd ålder.

Skogspromenader i vacker och harmonisk höstskrud. Dansandes till intensiv taktfast musik. De ska orka med att jaga små snabba barnbarns pinande trumpinnar till fötter.

Det ska nog gå bra ska du se. Med lite jävlar anammat så går det även om det innebär en omoperation. En rejäl dos med positivitet och målmedvetenhet så har du kommit en bit på vägen.

En eloge till er för de alltid vackra och underbara snittblommorna som bildar ett blickfång på köksbordet. Ifall jag sluter mina ögon kan jag smått förnimma dess ljuvliga söta doft. Vilken härligt intensiv havsblå färg på vasen.
/C

Anna sa...

Tack snälla för din fina kommentar!!