måndag 19 december 2016

Årets julfilm!

God Jul 2016 from Linus Forsberg on Vimeo.

HÄR kan du klicka för tidigare års filmer! Håll tillgodo!

fredag 16 december 2016

fredag!

När Grynet hittade en stjärnpinne och en stjärnstrut i lusselådan visste hon direkt vad hon skulle vara! Söt som en snickerskaka var hon vill jag lova. Nån annan som var väldigt söt var Skorpan, hon gick så fint i skolans stämningsfulla luciatåg med förskoleklass, 1:or 3:or och 6:or. Dom lussade för oss i gymnastiksalen, fotoförbud som på så många andra skolor så det blev inga bilder på henne.




idag for hela familjen för att såga oss en gran, vi åker till samma gubbe varje år (på sommaren plockar vi jordgubbar hos honom) 



fredag 9 december 2016

fredag

På eftermiddagen gick vi ner på stan för att göra några ärenden. Barnen älskar att gå ner på stan när det börjat skymma för att titta på alla dekorationer.

Skorpans gamla åkpåse används i sulkyn till Grynet och hon tycker den är så mysig!

Nu väntar en redig jobbhelg (22 timmar...lite lagom) för min del på Ica Maxi, bråda tider i butiken nu!


fredag 2 december 2016

Snö!

Idag susade vi nedför backen här hemma i Tannefors med vinden i håren. Grynet älskar att åka snowracer medans Skorpan är mer för en sån här madrass.


Lycka är att ha en pixibok-kalender tillsammans och att storasyster kan läsa. 


Linus var häromdagen på Skorpans första utvecklingssamtal i förskoleklassen. Hon ligger i framkant den här ungen och fröknarna är minst sagt imponerade hennes läs, skriv och ritkunskaper. Hennes föräldrar är stolta som tuppar.