torsdag 30 april 2015

valborg

Skorpan o Grynet bah tog sovmorgon till 08:30 ( vill ni veta hur avis jag blev på Linus?? äh lugnt jag gick bara upp tre timmar tidigare..)

Linus och barnen gick från att ha inga planer till massor av planer haha. Först dök Viktor upp (och fick en dos av morgonstyr hemma själv med två barn tandborstning, jaga Grynet i blöja för påklädning haha. Sen dök Olle upp till Skorpans glädje. Olles lillbrorsa skulle till tandis och då var det roligare för Olle i lekparken med Skorpan&Linus!





Linus och Skorpan passade på att spela...

när Grynet sov!

Plusplustajm! varken Skorpan eller Grynet har stoppat saker i munnen efter att alla tänder kommit upp skönt att inte behöva passa smådelar utan kunnat ha saker som plusplus framme.



onsdag 29 april 2015

ledig onsda

nysovet morron- Gryn

gluggen Forsberg!






tisdag 28 april 2015

tisda

 Barnen fixade och fnulade hemma i trädgården i eftermiddags, solen värmde gott! Skorpan blev så glad för sin nya tejshört.


 hurra vad härligt att våren slår ut i blom, toppen, verkligen!


Kvällsmat, öppen lammlasagne med kronärtskocksallad. Jag dör vad gott det var!

söndag 26 april 2015

Kosläppssönda










Linus och barnen har styrt med kosläpp, senare på eftermiddagen åkte dom ut på landet för att möta ett brudpar som Linus ska fota. Jag har tillbringat dagen på Maxi med ett extrapass (är det inte uv-kläder så är det skor till båda barnen så är det fordonsskatt, ortopedinlägg och ett par nya skor till dom till mig själv, vill ni att jag ska fortsätta? listan är lång föräldrapengen kort haha tur att det går att dryga ut den). Min körskollärare handlade av mig idag, hon undrade om jag använde mig körkort jag insförskaffade hos henne för fem år sen väl. Mer än väl! Varje dag o lite till svarade jag glatt! Så himla gött att kunna köra runt på barnen när vi är själva o hitta på saker. Det känns så bra att kunna "köra tillbaka" allt Linus kört runt på mig. Bäst är det!