onsdag 31 juli 2013

[ANNA] onsda, cykling&blåbär

Så himla pepp! Lustgas är verkligen bäst. Jag födde Skorpan (och blev sydd efteråt) på det som enda bedövning, sitter som en sportkeps kan jag lova. Rödvins-tillfreds-medgörlig upphöjt till 100 så har ni som inte har vägarna förbi Västervik ikväll en susning. Hoppas det känns så även denna gång.

I skrivandets stund (19:20) ligger Skorpan och somnar inne i sin säng, jag har precis plockat ut ett gäng miniblåbärspajer ur ugnen och Linus betar av dagens bildskörd vid köksbordet. I avdelningen aktiviteter du kan företa dig 6 dagar före beräknat förlossningsdatum av barn nr 2 så kom vi idag till skogsvandring och blåbärsplockning (gud jag blir ju nästan trött på mig själv och mina idéer ibland!). Vi drog med kusinen och en ryggsäck med fika. Blåbär och vildhallon med hem. Vi duckade för det rejäla åskovädret med en hårsmån.

Markus och jag har lite svårt att inte spela över när fotografen säger se glad ut! se förvånad ut!

Skorpan har tillbringat nästan all hemmatid idag vid sin rittavla.


våran artiga 3-åring trotsar; jag vill tyvärr inte ha cykelhjälm på mig! Nähä trist att du tyvärr ska ha det ändå rå!

Linus skickade tillbaka lite förstoringar till Fuji ikväll för reklamation (några var precis som dom skulle men tre var under all kritik, gryniga och suddiga). Fuji är ju verkligen inte smidigast eller miljövänligast i landet när dom skickar ut sina beställningar. Istället för att vänta in att alla framkallningar blir klara så skickar dom lite varteftersom. Så den här ordern var uppdelad i tre utskick som kom (jag skojar inte) en om dan i tre dagar, så lägger dom fakturan i sista utskicket. Jag peppade Linus att reklamera likadant, en bild i taget, och sen skriva en lapp i sista kuvertet med vad som var fel. Vi stod över även om det ryckte lite i bråkspaken;)

tisdag 30 juli 2013

[ANNA] dagens + och -

Omsprungen av Bua och Perrelli. Förstnämnda känns ju helt ok eftersom elefantrackaren blev gravid precis ett år före mig, hade jag varit gravid lika länge hade nog jag blivit skogstokig. Aja det är lugnt, var sak har sin tid.

Dagen får + och några -

H&M:s senaste katalog (höst/vinter) skicka vidare till Blindas Riksförbund. Efter att ha bläddrat igenom och konstaterat att INGET förutom ett par skor på pojkavdelningen till Skorpan eventuellt skulle funka. -----

Mjölby Simhall, alltså jag gillar ju den men alla företag med dåligt uppdaterade hemsidor borde brinna i helvetet. Står det att det är öppet och man kör från Linköping med två badpeppade 3-åringar så ska det fan vara öppet. Lite som vårat kvarters-ICA, står det på hemsidan ALLA dagar 08-20 så kommer man dit på midsommardagen (eller va det nu var) så var det stängt. U P P D A T E R A. -----

Två badpeppade 3-åringar som inte gjorde nämnvärt väsen av att det var stängt. +++++

Skorpan, jag och Linus gjorde Mjölby istället och fikade på Nyfiket (Skorpan mellan glasstuggorna - va fint vi har det!) Sen gick vi till Lindex och Skorpan shoppade trosor, hon valde helt själv ett par gula med pandor. Dessvärre fanns dom bara i strl 110/116 och det är ju storleken efter hennes egentligen försökte jag förklara. Skorpan svarade - det gör inget min snippa är ganska stor högt och tydligt. Tur att det är lätt att hålla sig när man skrattar och är höggravid (..) vi köpte trosorna och hon har redan använt dom, dom funka faktiskt.  +++++

Mobilblogg

Motorvägen mot Mjölby kl 13:32
jag - dom där granarna( typ två barr på) såg inte så jävla kul ut!
Linus - dom kanske inte tycker du ser så jävla kul ut.

dammit alltid ett svar, måste lära mig det!

måndag 29 juli 2013

LINUS Några extrabilder!




Och än fler bilder finner ni på min fotoblogg, direktlänk till inlägget: http://linusforsberg.blogspot.se/2013/07/pa-flygvapenmuseet.html

[ANNA] månda

 Skorpan, Linus och kusinen med familj tillbringade förmiddagen på Flygvapenmuséet. Jag passade på att vila min smärta (...) lilla kropp en stund.

 Skorpan har pratat mycket om draken Viggo hon träffade (och slängde sig runt och kramade) han var såååå mjuk!

 eftermiddagsaktivitet

dagens mor, nöjd med att ha sålt av ett gäng av dom "varma" mammakläderna från Skorpanvändan. En mysoverall (hade nästan kunnat spara den ändå, så himla skön i marinblå plysch), en Polarn&Pyret-klänning, en longsleeve och ett par tights blev + 500:- på kontot. Heja Tradera! Alla köpare betalade dessutom inom 24 timmar så allt postades idag (aldrig hänt förut). 

Tips på mycket god picknickmat! Supergod röra + tunnbröd = tokgoda wraps!

[ANNA] status..


preggostatus; jorå, finns ingen anledning att tycka synd om mig. Min chef sms:ade igår och frågade hur det var med mig, hon fick bilden till vänster som svar, jag är glad, det är helt okej! Mina ringar är på plats fortfarande, jag målade tånaglarna senast igår. Magen är stor, det trycker på som fan, MEN det kunde varit värre! Jag och Charlotte Perrelli är beräknade samtidigt (snajdigt va) hon kuskar land och rike runt och står på scen in i det sista, heja Charlotte! Man kan ju inte gräva ner sig så här nån vecka innan. Det går om än i snigelfart;) Framåtanda Vetlanda!

söndag 28 juli 2013

[ANNA] sönda

just nu: koncentrerad Linus och mer bröllopsredigering, slapp fru och bloggar, sovande barn!

tidigare idag..

Crappy väder men vem bryr sig, badar la ändå va?
Så tyckte vi och Malin, Ingrid & Mattias!

..men ingen annan haha

 vi byggde kanal!

badade, åt glass och satt under ett träd i sommarregnet..


[ANNA] bling till vagnen


Två vintage/retrofynd till barnvagnen som jag kommit över nyligen till en liten peng!

lördag 27 juli 2013

Mobilblogg

Säger godnatt under takåsen i innerstan med dagens mysbild - alla får plats:)

[ANNA] Linus & Anna tipsar!

På tv ikväll 21:20 mycket bra!


[ANNA] lörda





Det badas och badas, Vilma&Skorpan hoppar från bryggor och bassängkanter med badringar, utan badringar. Dom små knäna har blåmärken och skrapsår från allt klättrande uppför kanter. Inget lyfta upp eller ta emot, dom vuxna klagar inte;)

Skorpan kom in och väckte oss modest vid 08 imorse, mornarna innan 07:30 så nä klaga kan vi inte. Hon lägger sig sin vanliga tid/plus nån halvtimme trots semester så vi vuxna har kvällarna för oss själva. Vi ser filmer och myser, fint! (Igår såg vi denna, mycket sevärd!) Idag fick vi klara oss utan Linus som hade ett fotouppdrag, min kollegas bröllop. Så han for iväg efter frukosten och kom hem vid 17-tiden. Liiite nervös blev jag igårkväll, har ju känt av förvärkar och igårkväll ordentliga sådana. Hade jag ju inte kunnat hjälpa om jag kläckt bebisen men det hade ju känts skittrist mot min kollega att sabba fotografen liksom. När Linus åkte mot fotografering så packade jag och Skorpan in oss i kombin och jag styrde (jag ska banne mej köra mig själv till förlossningen haha) till Himnabadet efter frukost med kusinens familj i släptåg. Vi badade hela dagen.

I skrivandets stund (20:10) så sover Skorpan gott, Linus och jag sitter i köket med fönstret på vid gavel. Jag bloggar, han redigerar bilder, vi diskuterar vad vi ska se ikväll.


fredag 26 juli 2013

[ANNA] fredag

Från tokregn till strålande solsken. Från Ljungsbro till Sturefors.